Vi önskar "Orion" välkommen till vår Kennel. Läs mer »
Lördag 6 februari 2011
NR: 33
Psst! Äldre nummer kan läsas i "Arkiv"

Vi erbjuder Drakedram The Cosmopolitan till salu åt ett kärleksfullt och varaktigt hem. Läs mer »
Hotpoints Iíll have you Talking har kommit till Sverige
Pom med unika linjer till salu

Kennel Drakedram 10 år på Internet!

I Augusti 2001 startades drakedram.com och vi firar därför i extra i år. Vår hemsida får i snitt över 1 000 besök varje månad, och vi är mycket tacksamma för all den beröm vi får för den. Vi kommer därför i år att expandera med många nya uppdateringar. Bl.a. kommer ett nytt galleri att publiceras. I Vår Drakedram tar nu nästa steg i strävan att bli en av Sveriges bästa kennlar, - i vår kommer Kennel Drakedram att finnas på Facebook och Youtube.

Vi håller nu på att flytta in i vår nya kennelanläggning, med ännu mer generösa utrymmen för våra hundar. Dessutom har flera stora rasthagar med olika underlag och miljöberikning anlagts under hösten. Mer om detta kommer under våren.

Vi gör nu en stor satsning på att vidga genpolen med flertalet betydelsefulla avelshundar. Detta kommer att göras tillsammans med våra sammarbetspartners. Det kommer att finnas valpar till salu av intressanta kombinationer. Vi kommer att synas mycket på utställningar även under 2011. Vi ser fram emot att träffa er alla under det nya året!


Drakedram The Flying Dutchman tillsalu. Läs mer »
Pekingesevalp till salu